05.29-i Csevego hirdetés

Hogyan lesz ingyen?

Nem, sajnos nincs ingyen ebéd azonnal, de kicsit később biztosan.  Nyelviskolánk a világon az első tíz között van a CapriCoin digitális valuta fizetési platformjának, a CapriPay applikációnak a tesztelésében.

Hogyan működik?

Ön eljön a tanfolyamra egy órával az első tanítási óra előtt és forintban kifizeti a tanfolyam díját, mert még nyilván nem rendelkezik Capricoinnal. Ingyenesen letölti a CapriPay applikációt, megadja adatait és ezzel elkészül a digitális pénztárcája, tagja lesz a CapriPay hálózatának. 

A Csevegő Nyelvstúdióban történt befizetést ezen az applikáción keresztül lekönyveljük, így azonnal visszakapja a befizetett összeg 7,5%-át Capricoinban.

A CapriPay elfogadó hálózat gyors kiépülésével a nyilvános kereskedelmi oldalakon már jelenleg is forgalomképes a CapriCoin. Értéke várakozásunk szerint rohamosan növekedni fog az elfogadóhelyi hálózat bővülésével.

Egy év alatt enélkül is 8-10-szeres lett. Viszont egyszer már megtörtént, hogy a  Bitcoin értéke hatvanezerszeresére nőtt!!! Ez egy spontán folyamat eredménye volt, de elsőként és úttörőként megmutatta a digitális valutákban rejlő lehetőséget.

A technológiájában sokkal fejlettebb, a világkereskedelem kiszolgálására készült Capricoint tudatosan, jutalékrendszerrel, marketing eszközökkel, oktatással, hosszú távú stratégiával támogatva viszont sokkal hamarabb el fogjuk érni a Bitcoin értéknövekedését.

A lényeg, hogy ha a Capricoin értéke pár hónapon belül eléri a 14-szeres növekedést, – márpedig el fogja, – Önnek már ingyen volt a tanfolyam! Minden esetre csak nyerhet, veszíteni nem tud. Sőt, az Ön QR kódjának beolvasásával az ismerősei és annak az ismerősei is megnyithatják a CapriPay pénztárcájukat és amikor ők vásárolnak vele, akkor ön is pénzvisszatérítést kap, mint most nálunk!
Ugyanez történik, ha elfogadó helyeket hoz be.
Hogyan? Hívjon és megmutatom! (20/9666-793)

További részletek a tanfolyam előtt, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre és hamarabb értesül a fontos fejlesztésekről, hírekről! 

a CapriPay elindult

CapriPay tesztelő cégek a világban

Természetesen ha szeretné  a CapriCoin “bányászat”, vagy/és a CapriPay fizetési rendszer minden előnyét kihasználni, várjuk jelentkezését. Ekkor a tanfolyam ára heteken belül is megtérülhet!

Tekintse meg a “nagy képet” is:

További hasznos és részletes információk itt találhatók.


Comments are closed.

Ügyfélszolgálat: 0620/3648-763 Ha foglalt, visszahívjuk

Naptár
2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Rosszul működik az okos telefonja, vagy tabletje? Itt a megoldás:
TELEFON SZERVÍZ
20/9222-907 

Archívum